Ποιοί είμαστε

Η COSMODATA ιδρύθηκε το 1988, σαν Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών με σκοπό να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης σε θέματα Πληροφορικής και σε ειδικά σεμινάρια για διαγωνισμούς του δημοσίου.

Τον Αύγουστο του 2000, η COSMODATA με το κριτήριο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού κέντρου Πληροφορικής στην Ήπειρο, πληρώντας τις κατάλληλες προδιαγραφές ως προς τις εκπαιδευτικές της δομές, εξοπλισμού και εμπείρων εισηγητών, πιστοποιείται ως ένα από τα Πρώτα Επίσημα Αναγνωρισμένα Εξεταστικά Κέντρα Πληροφορικής στην βορειοδυτική Ελλάδα.

Το 2002 η COSMODATA πιστοποιείται επίσημα και από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης  το  CAMBRIDGE ως Επίσημο Εξουσιοδοτημένο Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο για την απόκτηση των Διεθνών Αναγνωρισμένων Διπλωμάτων Πληροφορικής Cambridge ICT Career Awards και Cambridge IT Skills Awards.

Το 2003 η COSMODATA ιδρύει παράρτημα στην Ηγουμενίτσα και στις αρχές του 2004 πιστοποιούνται με μεγάλη επιτυχία οι Πρώτοι υποψήφιοι στον νομό Θεσπρωτίας.

Το 2007 H COSMODATA ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στον τομέα της αναγνωρισμένης πιστοποίησης και τηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE πιστοποιείται ως 1ο  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ PROFICIENCY ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ για την περιφέρεια της Ηπείρου.
 
Η COSMODATA έχοντας πάντα σαν κριτήριο την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υπηρεσίες ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2007 την αποκλειστική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό όμιλο ΠΛΑΤΩΝ Σήμα κατατεθέν Παναγιώτη Α. Φωτιάδη οργανώνοντας σεμινάρια προετοιμασίας για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και όλων των διαγωνισμών του δημοσίου.

Στις 21 Ιουνίου 2012 η COSMODATA πιστοποιείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και της δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας άδεια λειτουργίας, με αριθμό 6125,   ως επίσημο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών. 

Γιατί να εκπαιδευτείτε και να πιστοποιηθείτε στην COSMODATA

H COSMODATA στα 28 χρόνια λειτουργίας της, ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών, στην Πληροφορική και σε σεμινάρια για ΑΣΕΠ έχει εκπαιδεύσει 4.000 στελέχη εταιριών καθώς επίσης και 13.000 ιδιώτες που συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά της προγράμματα.

  • Διαθέτει έμπειρους και πεπειραμένους εισηγητές
  • Μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της Πληροφορικής και των διαγωνισμών του δημοσίου
  • Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Πληροφορικής και των διαγωνισμών του δημοσίου
  • Άριστο εξοπλισμό αιθουσών
  • Άνετες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης

Η αποδεδειγμένη εμπειρία της COSMODATA στην οργάνωση και στον προγραμματισμό Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων σε συνδυασμό με την αξιόλογη πείρα 28 χρόνων και το υψηλό επίπεδο γνώσεων των εισηγητών της, αποτελούν ΕΓΓΥΗΣΗ για την άρτια προετοιμασία των υποψηφίων που στοχεύουν στην απόκτηση των Διεθνών Αναγνωρισμένων Διπλωμάτων Πληροφορικής του Πανεπιστημίου CAMBRIDGE, καθώς και την επιτυχία στους γραπτούς διαγωνισμούς του δημοσίου.

Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών
Γρηγορίου Σακκά 7 (2ος όροφος), Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651064840, Fax: 2651074774

Μενου -:

Διαγωνισμοί

Ξένες Γλώσσες

Σεμινάρια

Μεταπτυχιακά

Ποιοί είμαστε

Σεμινάρια για φοιτητές

Πληροφορική

ucert

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Portfolio - Φάκελος Δεξιοτήτων