Η φιλοσοφία μας

COSMODATA - "Μια διαφορετική εκπαιδευτική φιλοσοφία"

Η εποχή, που κάποιες γενικές γνώσεις ήταν αρκετές για να σταδιοδρομήσει κάποιος επαγγελματικά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Σήμερα, η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας και οι εφαρμογές της, έχουν επιφέρει τεράστιες μεταβολές στην αγορά εργασίας, τόσο από άποψη δημιουργίας νέων επαγγελμάτων, όσο και από την άποψη της απαιτήσεως αυτής

Στις μέρες μας, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από στελέχη με γνώσεις εξειδικευμένες, με κατάρτιση και ικανότητες, που θα τις στηρίξουν και θα τις οργανώσουν για να είναι ανταγωνιστικές μέσα στην πανευρωπαϊκά, πλέον, διευρυμένη αγορά εργασίας.

Είναι λοιπόν σαφές, ότι σήμερα η επαγγελματική αποκατάσταση εξαρτάται από την εξειδίκευση ή, για να το πούμε διαφορετικά, ένας εξειδικευμένος πτυχιούχος επαγγελματίας, μπορεί να σταδιοδρομήσει άνετα σε όλη την Ευρώπη.

Όμως, εξειδίκευση σημαίνει σπουδές, σημαίνει επιλογή, η οποία κάθε άλλο παρά εύκολο πράγμα είναι, γιατί θέλει ώριμη σκέψη, σωστή ενημέρωση αλλά και τον κατάλληλο "δάσκαλο". Και ο κατάλληλος "δάσκαλος" για έναν επαγγελματία, είναι η COSMODATA, το πιο σύγχρονο και εξειδικευμένο κέντρο σπουδών, με την τεράστια εμπειρία, με τον άρτιο εξοπλισμό, το άριστο διδακτικό προσωπικό, την ευρωπαϊκού επιπέδου κατάρτιση σε πολλές περιζήτητες ειδικότητες.

Η εγγραφή σου στην COSMODATA, είναι η αφετηρία μίας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας. Θα διαπιστώσεις και εσύ κοντά μας, πως στην COSMODATA "πνέει" ένας πραγματικά νέος εκπαιδευτικός "άνεμος" σύγχρονος, φιλικός, υπεύθυνος.

Εκπαιδευτική φιλοσοφία και στόχος της είναι να προσφέρει:

• Υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση με μακρόχρονη εκπαίδευση

• Συνεχή επιμόρφωση σε κάθε ενδιαφερόμενο με ταχύρρυθμη εκπαίδευση και σεμινάρια

• Προγράμματα-πακέτα σπουδών σε εξειδικεύσεις μοντέρνες και απαραίτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας, δημιουργώντας άξια και πλήρως καταρτισμένα στελέχη με δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Ελληνική  και Διεθνή αγορά εργασίας. 

Μενου -:

Διαγωνισμοί

Ξένες Γλώσσες

Σεμινάρια

Μεταπτυχιακά

Ποιοί είμαστε

Σεμινάρια για φοιτητές

Πληροφορική

ucert

Προπτυχιακά - Μεταπτυχιακά στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Portfolio - Φάκελος Δεξιοτήτων